Almond Chocolate

RM60.00

Description

Almond chocolate

 

 

–  Coklat kami diperbuat dari jenis koko yang berkualiti tinggi dan dijamin kebersihannya. Dikilangkan di Malaysia dan dari kilang berstatus HALAL JAKIM
– Kami datangkan dalam 2 jenis berat iaitu 500g dan 1kg untuk memenuhi nafsu anda terhadap coklat
– Harga kami yang berbaloi dengan rasa dan kualitinya. Serious berbaloi. Setiap coklat kami mengandungi sebiji kacang almond yang berkualiti tinggi

Apa Kata Pelanggan

❝Asal akak beli 1kg ni untuk anak-anak kat rumah je, sampai je kat office akak dah habis separuh coklat awak. Kawan2 akak kat office cakap sedap coklat awak, tak manis dan tak mual. Next time akak order lagi yer. Nak jadi agen boleh ke? Kekeke❞
Nadea, Hospital Kuala Lumpur

❝Akak beli 500g tu asal nak test je. Sekali sedap pulak coklat kamu ni. Rugi betul beli sikit. Lain kali nak beli banyak sikit, tapi tunggu gaji yer dik. Yang penting, servis runner tu mmg best. Servis sampai depan pintu rumah mcm mekdi dah. Apa pun Halal Chocolate terbaik ❞
Puan Solehah, Kampung Datuk Keramat

 

Caj penghantaran :

Delivery RM10-RM20 (Kawasan terpilih sekitar Selangor/KL)

 

Whatsapp : Fadz 019-7646299

 

img_0158

img_0161
img_0163

img_0165 img_0166

img_0167 img_0173

img_0174 img_0177

img_0179 img_0180

img_0182 img_0183

 

Tinggalkan Pesanan Facebook Anda